ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{index + 1}}

{{product.title}} ({{product.variant}})

{{product.desc}}

{{product.code}}

Τελευταίο προϊόν

Περιορισμένη διαθεσιμότητα

{{product.quantity}}

{{product.price | currency}}

ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ:

{{sessionData.total.total_no_extras | currency}}

Το καλάθι σας είναι άδειο...

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
EN

////

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

////

ΠΟΡΤΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΓΙΑ ΕΣΑΣ δημιουργούμε, εδώ και τέσσερις δεκαετίες συνθήκες ποιοτικής ζωής, άνεσης και ασφάλειας. Τα ανοίγματα ενός χώρου είναι δυνατότητα της επαφής με το εξωτερικό περιβάλλον, τη φύση, το φως, τη θέα. Αυτές τις εικόνες θέλουμε να τις φιλοξενείτε στο χώρο σας, με βάση τη δική σας αισθητική, και τις ανάγκες σας. Εμείς σας εξασφαλίζουμε άψογη εξυπηρέτηση, ποιότητα, πιστοποιημένες κατασκευές και συνέπεια στα ζητούμενά σας. Η ΤΕΧΝΑΛΟΥΜΙΝ με πολυετή παρουσία στο χώρο των κατασκευών και συμμετοχή στα Μεγάλα Έργα μπορεί να σας εγγυηθεί το υψηλό αποτέλεσμα που επιθυμείτε είτε πρόκειται για νέα κατασκευή ή ανακαίνιση. 

Τα κουφώματα αλουμίνιου όσον αφορά τον τρόπο ανοίγματος,  δηλαδή τον τρόπο λειτουργίας τους ταξινομούνται σε δύο μεγάλες κατηγορίες: Στα ανοιγόμενα και στα συρόμενα,  ενώ ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους κατηγοριοποιούνται σε κρύα και θερμοδιακοπτόμενα. Οι παράγοντες Θερμομόνωση-Ηχομόνωση-Ασφάλεια και Λειτουργικότητα είναι αυτοί που θα καθορίσουν τον τύπο του κουφώματος που θα επιλέξουμε ανάλογα με τις ανάγκες που υπερισχύουν στην δική μας περίπτωση .

{{selectedTab.title}}

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ
ΕΛΕΓΧΟΣ

////

{{selectedSpot.title}}

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

////

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας, για να σας κατευθύνει με τα επόμενα βήματα.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ:

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ

ΓΙΑ:

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ EMAIL

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ

ΜΕΓΙΣΤΟ {{$v.interestForm.message.$params.maxLength.max}} ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!

Σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

ΤΕΧΝΑΛΟΥΜΙΝ