ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{index + 1}}

{{product.title}} ({{product.variant}})

{{product.desc}}

{{product.code}}

Τελευταίο προϊόν

Περιορισμένη διαθεσιμότητα

{{product.quantity}}

{{product.price | currency}}

ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ:

{{sessionData.total.total_no_extras | currency}}

Το καλάθι σας είναι άδειο...

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
EN

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Με ορόσημο τα 60 έτη λειτουργίας μας, η εταιρεία ΤΕΧΝΑΛΟΥΜΙΝ είναι μια σύγχρονη εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα από αλουμίνιο & σίδηρο ενώ διαθέτει εξειδίκευση μοναδική για την ελληνική αγορά στον τομέα των γκαραζοπορτών και των αυτοματισμών.

Πιο συγκεκριμένα κατασκευάζουμε και τοποθετούμε πόρτες – παράθυρα αλουμινίου, υαλοπετάσματα, αίθρια, ειδικές κατασκευές σιδήρου, γκαραζόπορτες και εξωτερικές πόρτες ενώ εισάγουμε και αντιπροσωπεύουμε με επιτυχία κορυφαίους οίκους του εξωτερικού σε αυτοματισμούς για ρολά και γκαραζόπορτες, καθώς και συστήματα parking.

60

ΕΤΗ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

H γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών, προσφέρει οτιδήποτε μπορεί να απαιτηθεί σε ένα σύγχρονο σπίτι ή επαγγελματικό κτίριο, ενώ δημιουργεί συνθήκες ποιοτικής ζωής, άνεσης & ασφάλειας.

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η εταιρεία ΤΕΧΝΑΛΟΥΜΙΝ στεγάζεται σε ιδιόκτητο παραγωγικό και αποθηκευτικό χώρο για τα προϊόντα και εμπορεύματα της αντιστοίχως, συνολικής έκτασης 1500m2 στη βιομηχανική ζώνη των ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ( ΒΙΟ.ΠΑ -Άνω Λιοσίων).

Έχει πλήρως εξοπλισμένο παραγωγικό και αποθηκευτικό χώρο που διασφαλίζει ασφαλή φόρτωση, εκφόρτωση και μεταφορά πρώτων υλών, προϊόντων και εμπορευμάτων, παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες και υποστήριξη, καθώς και πιστοποιημένη παραγωγική διαδικασία και οργανωτικές διεργασίες που προσδίδουν κυρός και αξιοπιστία στο τελικό προϊόν της.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας απαρτίζεται από εξειδικευμένα και συνεχώς εκπαιδευμένα στελέχη σε όλους του τομείς δραστηριοτητας μας, διαθετουμε δικα μας συνεργεια που εξασφαλιζουν αρτια τοποθετηση οπου απαιτηθει, ενώ διαθετουμε 24/ωρο τηλεφωνικο service και υπστηριξη για τους αυτοματισμους μας , τις γκαραζοπορτες μας καθως και τα συστηματα parking