ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{index + 1}}

{{product.title}} ({{product.variant}})

{{product.desc}}

{{product.code}}

Τελευταίο προϊόν

Περιορισμένη διαθεσιμότητα

{{product.quantity}}

{{product.price | currency}}

ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ:

{{sessionData.total.total_no_extras | currency}}

Το καλάθι σας είναι άδειο...

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
EN

////

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ

////

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ

Το σίδερο είναι ένα υλικό το οποίο έχει ιστορία , έχει μεγάλη διάρκεια ζωής , είναι ανθεκτικό και  εύκολο  στην επεξεργασία του και με σύμμαχο την φαντασία, και το προσωπικό μας γούστο, μια μεταλλική κατασκευή από σίδερο μπορεί να μας εκπλήξει.  Με την εξειδίκευση την εμπειρία, την  άριστη τεχνογνωσία, την πολυετή εμπειρία και τη σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτουμε, αναλαμβάνουμε σιδηροκατασκευές και μεταλλικές κατασκευές παντός τύπου, μικρής ή μεγάλης κλίμακας.

Για κάθε τύπου σιδηροκατασκευή, μπορείτε να επιλέξετε από πλήθος σχεδίων ή να προτείνετε εσείς ή ο αρχιτέκτονας σας το δικό σας , όπως το έχετε φανταστεί κι εμείς με συνέπεια, ταχύτητα και άριστο επαγγελματισμό καθώς και ολοκληρωμένη μελέτη μετά από ανάλυση του χώρου σας,  θα το κατασκευάσουμε. Όλες οι σιδηροκατασκευές μας χαρακτηρίζονται από εξαιρετικό φινίρισμα,  αντοχή στο χρόνο , υψηλή αισθητική και απόλυτη προσαρμογή  στις ανάγκες σας.

Η εταιρία μας κατασκευάζει κάγκελα και κιγκλιδώματα σιδήρου για μπαλκόνια,  μάνδρες, σκάλες ,  περιφράξεις με λόγχες, διακοσμητικά και διαχωριστικά μπαλκονιών κ.λπ.  Όλες οι κατασκευές μας γίνονται κατά παραγγελία και  προσαρμόζονται ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Κάγκελα από μασίφ σίδερο, γαλβανιζέ, στρατζαριστά και λαμαρίνες διάτρητες σε κάθε μορφή ακόμα και κομμένες στο λέιζερ μπορούν να συνδυαστούν για δημιουργήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ενίοτε μπορούν να συνδυαστούν με ξύλο, pvc και γυαλί. 

{{selectedTab.title}}

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

////

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας, για να σας κατευθύνει με τα επόμενα βήματα.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ:

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ

ΓΙΑ:

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ EMAIL

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ

ΜΕΓΙΣΤΟ {{$v.interestForm.message.$params.maxLength.max}} ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!

Σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

ΤΕΧΝΑΛΟΥΜΙΝ